UDRUGA EDUKACIJSKIH REHABILITATORA GRADA ZAGREBA I ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

POZIVA   ČLANOVE  UDRUGE,  I SVE OSTALE  ZAINTERESIRANE STRUČNJAKE 
KOJI RADE S OSOBAMA  S  TEŠKOĆAMA U RAZVOJU  NA
 

PREDAVANJE / RADIONICU

"Vježbam - Rastem"

 

Molimo Vas da prije prijave na predavanje PROČITATE UPUTE ZA PRIJAVU NA PREDAVANJE (nalaze se ispod teksta Poziva na predavanje) I PRIDRŽAVATE SE istih kod prijave na predavanje.

Hvala unaprijed!!! 

Predavač: Željka Vučinić, prof. def.

       U novorođene djece s teškoćama u razvoju prisutna je moždana disfunkcija koja može uzrokovati narušavanje tjelesnog zdravlja, emocionalnog, komunikacijskog edukacijskog i socijalnog zdravlja djeteta.

    Pravodobno uključivanje u vježbe rane razvojne gimnastike možemo prevenirati posljedice i poticati zdrav razvoj rizičnog dojenčeta. Upravo stoga, pažljivim promatranjem svog dojenčeta roditelj mora naučiti prepoznati prve znakove odstupanja od normalnog razvoja i javiti se liječnicima specijalistima, radi uključivanja dojenčeta u adekvatnu neurorazvojnu terapiju.

  Ovim predavanjem i video filmom „Vježbam-rastem „ prikazat će se rana stimulacija dojenčadi rođenih s nekim od neurorizičnih faktora.

Prijavljeni članovi UERGZIZŽ na svoju mail adresu  dobit će poveznicu za uključenje  u  predavanje.

Prijave izvršiti do 20.11.2021. preko poveznice ovdje. Svi prijavljeni će dobiti link na kojem mogu prisustvovati online predavanju uživo. Predavanje će se održati 23.11.2021. (utorak) u 18:00 sati ONLINE.

Ovdje se možete prijaviti za predavanje.