UDRUGA EDUKACIJSKIH REHABILITATORA GRADA ZAGREBA I ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

POZIVA   ČLANOVE  UDRUGE,  I SVE OSTALE  ZAINTERESIRANE STRUČNJAKE 
KOJI RADE S OSOBAMA  S  TEŠKOĆAMA U RAZVOJU  NA
 

PREDAVANJE / RADIONICU

"Osobe s poremećajem iz spektra autizma i emocije
Predstavljanje priručnika "Osjećaji od JA" "

 

Predavač: Sanja Barić, mag.rehab.educ. Izvrstan savjetnik, Floortime terapeut

      Koliko su emocije važne u našim životima ? Koliko utječu na odabir našeg ponašanja, djelovanje te u konačnici našu egzistenciju. Razmišljali  ili ne o emocijama na takav način, one se nalaze u korijenu ljudskog razvoja i jedna su od njegovih osnovnih sastavnica. Sposobnost upravljanja emocijama je važna jer nam pomaže u suočavanju s frustracijama, strahovima, uzbuđenjima i drugim vrstama emocija, na način da nas one ne preplavljuju te nam ometaju učenje i razvoj.

    Sudionici predavanja će se upoznati sa sadržajem priručnika „Osjećaji od JA „- priručnik za učenje o emocijama, u kojem je opisana važnost emocija, teškoće koje osoba s PSA ograničavaju u usvajanju znanja o svojim i tuđim emocijama, oblici ponašanja koji proizlaze iz nemogućnosti prepoznavanja, iskazivanja i primjerenog reagiranja na trenutačno emocionalno stanje te načini učenja, sadržaji i metode koje im pomažu u usvajanju znanja o svojim i tuđim emocijama, odnosno upravljanju svojim emocijama i ponašanjem .Predavanje će biti obogaćeno s video zapisima primjera iz prakse.

Prijavljeni članovi UERGZIZŽ na svoju mail adresu  dobit će poveznicu za uključenje  u  predavanje.

 

Prijave izvršiti do 20.02.2022. preko poveznice ovdje. Svi prijavljeni će dobiti link na kojem mogu prisustvovati online predavanju uživo. Predavanje će se održati 23.02.2022. (srijeda) u 18:00 sati ONLINE.

Ovdje se možete prijaviti za predavanje.