DROPBOX MAPE

 

Poštovane/i,

od nedavno koristimo sustav "OBLAKA" gdje se pohranjuju sve Vaše potvrdnice od predavanja kao i prezentacije sa istih.

Administrator naše stranice je napravio svakome od Vas pretinac na DROPBOX-u i koji je sa Vama podijelio tj. obavijestio Vas mailom da ga možete koristiti. Svaki član koji je bio i biti će na sljedećim predavanjima u svoj sandučić će dobiti svoju potvrdnicu kao i prezentaciju sa predavanja ukoliko je ima. Oni koji do sada nisu bili na predavanjima od 03. mjeseca 2018. godine napravit će se sandučić i o tome će biti obaviješteni i dobit će link preko kojeg mogu pristupiti svojem sandučiću.

Link koji ste dobili za spajanje i dijeljenje za DROPBOX a došao Vam je sa e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.je ispravan i slobodno ga možete otvoriti. Taj mail čuvajte zbog pristupa svome sandučiću, ukoliko ga izbrišete molimo Vas da se javite da Vam administrator pošalje ponovo.

Ukoliko ste već korisnik DROPBOXA znate kako s njime postupati. Ukoliko niste i ne možete se snaći molimo Vas da kontaktirate administratora na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nove potvrdnice će biti u Vašem sandučiću nekoliko dana nakon predavanja zajedno sa prezentacijom ukoliko će je biti.

  Članom Udruge ERGZZŽ može postati svaki edukacijski rehabilitator i stručnjak drugog profila koji neposredno radi s osobama s teškoćama socijalne integracije na temelju dobrovoljnog izjašnjavanja i uplatom članarine za svaku tekuću godinu. Po primljenom izvješću, upravni odbor Udruge primljenom članu Udruge izdaje člansku iskaznicu. Oblik i sadržaj članske iskaznice propisuje Upravni odbor Udruge dogovorno s Upravnim odborom Saveza defektologa Hrvatske.
Novi članovi ovdje mogu skinuti pristupnicu za članstvo te je ispunjenu poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ovdje možete pogledati upute za pravilno ispunjavanje pristupnice za članstvo u udrugi.


MOLIMO ČLANOVE DA UPLATE ČLANARINU ZA 2024. GODINU U IZNOSU OD 30,00 EURA GODIŠNJE NAJKASNIJE DO 01.03.2024. GODINE.  UPLATU IZVRŠITI NA BROJ RAČUNA IBAN: HR1923600001101490027 U POZIVU NA BROJ MOLIMO VAS UPIŠITE VAŠ OIB/članski broj. Tko nije platio članarinu plaća kotizaciju za predavanja i radionice u iznosu od 13,27 EURA.

Predsjednica UERGZiZŽ:
Dubravka Vajdić,prof.