Članom Udruge ERGZZŽ može postati svaki edukacijski rehabilitator i stručnjak drugog profila koji neposredno radi s osobama s teškoćama socijalne integracije na temelju dobrovoljnog izjašnjavanja i uplatom članarine za svaku tekuću godinu. Po primljenom izvješću, upravni odbor Udruge primljenom članu Udruge izdaje člansku iskaznicu. Oblik i sadržaj članske iskaznice propisuje Upravni odbor Udruge dogovorno s Upravnim odborom Saveza defektologa Hrvatske.
Novi članovi ovdje mogu skinuti pristupnicu za članstvo te je ispunjenu poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ovdje možete pogledati upute za pravilno ispunjavanje pristupnice za članstvo u udrugi.


MOLIMO ČLANOVE DA UPLATE ČLANARINU ZA 2024. GODINU U IZNOSU OD 30,00 EURA GODIŠNJE NAJKASNIJE DO 01.03.2024. GODINE.  UPLATU IZVRŠITI NA BROJ RAČUNA IBAN: HR1923600001101490027 U POZIVU NA BROJ MOLIMO VAS UPIŠITE VAŠ OIB/članski broj. Tko nije platio članarinu plaća kotizaciju za predavanja i radionice u iznosu od 13,27 EURA.

Predsjednica UERGZiZŽ:
Dubravka Vajdić,prof.