Uputstvo za ispunjavanje pristupnice za članstvo u udruzi

Poštovana/i,
ovdje ćemo objasniti kako pravilno ispuniti pristupnicu za članstvo u udruzi edukacijskih rehabilitatora grada Zagreba i Zagrebačke Županije. Pristupnica je pisana u PDF formatu i ispunjava se kao i svi drugi formati pisani u takvom obliku. Za ispunjavanje Vam je potreban program instaliran na vaše računalo, Adobe Acrobat Reader kojeg možete skinuti sa njihovih stranica ukoliko ga nemate instaliranog na Vaše računalo.

Korak po korak ćemo prikazati kako "skinuti" samu pristupnicu i ispunjenu poslati predsjednici udruge.

1.Korak - na naslovnoj stranici www.uergzzz.hr je članak o članstvu u udrugi gdje postoji link na pristupnicu. Kliknite na njega.
Opis ispunjavanja pristupnice

2.Korak - kada se otvori stranica sa pristupnicom u gornjem desnom kutu vidjet ćete ikonu za "skidanje" (download) dokumenta. Kliknite na nju i odaberite gdje želite da snimite pristupnicu.

 3.Korak - pronađite mapu gdje ste "skinuli" dokument pod nazivom "pristupnica_uergzzz.pdf", otvorite ga za popunjavanje.

4.Korak - nakon što ste popunili pristupnicu izaberite opciju "Save As..." u izborniku "File" u gornjem lijevom kutu i izaberite "PDF Document" i upišete naziv PDF dokumenta pod kojim ćete ga snimiti sa ispunjenim podacima.

5.Korak - na naslovnoj stranici u istom dijelu teksta kliknite na link "e-mail" i otvorit će vam se program za slanje elektronske pošte. Ukoliko šaljete preko gmaila ili sličnih e-mail klijenata za primatelja navedite e-mail predsjednice udruge koji je Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . U privitke dodajte PDF dokument koji ste ispunili i pošaljite elektronskom poštom.